Jeffrey Heesen, Baby Blue, rapper Sjors op Hoessenbosch Festival

Gepubliceerd: Zaterdag 12 augustus 2017 13:36

Jeffrey Heesen, Baby Blue, rapper Sjors op Hoessenbosch Festival

BERGHEM - Zanger Jeffrey Heesen, coverband Baby Blue en Rapper Sjors staan op de line-up van het Hoessenbosch Festival in het eerste weekend van september. Het is de tweede editie van het Berghse festival.

Ook bands Ruizzz en Private Label, zanger Raymon Hermans en dj’s Zany en Sophie Francis geven acte de présence. “We hebben rekening gehouden met alle muzieksmaken”, vertelt organisator Cor Strijbosch. “Topartiesten, een relaxed sfeertje en acts met een knipoog.”

Bekende publiekstrekkers
Het tweedaagse festival heeft dit jaar zes stages en is dus groter dan vorig jaar. “Naast de Mega Kuif Karaoke Show -vorig jaar één van de grote verrassingen- is er een Silent Disco. We verwachten ook dat Barts Borreltjespaleis, King of Bingo en de loeiharde Terrorcontainer grote trekpleisters gaan worden”, zegt Strijbosch.

Kindermiddag
Naast de optredens is er zaterdagmiddag een kindermiddag. ““Samen met de scouting bouwen we een kabel- en survivalbaan”, vertelt medeorganisator Johnny van Dommelen. “Op het festivalterrein kunnen de kids zich daarnaast helemaal laten gaan met het knutselen, dansen en ponyrijden. Ook zijn er voorstellingen van onder meer Ronzebons. De entree voor de kindermiddag is gratis.”

Line-up
Informatie over alle artiesten en het kopen van kaarten is te vinden op www.hoessenboschfestival.nl.

Deel deze pagina: