Internos viert 90-jarig bestaan met voorstelling Hiep Hiep Hoera!

Gepubliceerd: Dinsdag 13 maart 2018 07:52

Internos viert 90-jarig bestaan met voorstelling Hiep Hiep Hoera!

OSS – De Osse toneelvereniging Internos bestaat 90 jaar. Dit wordt gevierd met een nieuwe voorstelling genaamd Hiep Hiep Hoera!.

Alle spelers van Internos zijn te zien in deze nieuwe voorstelling. Bij alleen toneelspelen blijft het niet. Er wordt ook gedanst en gezongen. Ze worden daarbij begeleid door choreograaf Mieke Megens en de band ‘Vanavond niet, Schat!’. Rob van Vliet heeft de voorstelling geschreven en geregisseerd.

Hiep Hiep Hoera!
In nachtclub ‘The Diamond’ wordt een moord gepleegd. Als een onschuldige danseres opgesloten wordt, begint de zoektocht naar de moordenaar. Sabrina Diamond, de eigenaresse van de nachtclub, weet er meer van, maar houdt dat angstvallig geheim. Waarom doet zij dat en staat ze het toe dat de echte moordenaar vrij blijft rondlopen? Dit alles wordt op een komische manier gebracht.

De voorstelling wordt op vrijdag 13 april en zaterdag 14 april om 20.15 uur in theater de Lievekamp in Oss gespeeld.