HVCH en Prinses Irene met supportersbussen op jacht naar historische promoties

Gepubliceerd: Dinsdag 12 juni 2018 08:38

HVCH en Prinses Irene met supportersbussen op jacht naar historische promoties

HEESCH/NISTELRODE - HVCH en Prinses Irene staan allebei voor een historische promotie. HVCH kan promoveren naar de Hoofdklasse, Prinses Irene staat op de drempel van de eerste klasse. Beide clubs speelden nog nooit zo hoog. En dat willen de clubs doen met maximale steun.

HVCH speelt zondag een uitwedstrijd tegen Hoogland in Amersfoort. Bij winst is promotie naar de Hoofdklasse een feit. De club laat supportersbussen de reis maken naar de Utrechtse plaats. Kosten voor leden van de Club van 50 zijn 5 euro, voor niet-leden 10 euro. Voor meer informatie kunnen mensen terecht op de site van HVCH.

Prinses Irene
Ook voor Prinses Irene staat een uitwedstrijd op het programma. De ploeg speelt uit bij Venlosche Boys. Ook de Nistelrodense club laat supporterbussen rijden. "Zo’n wedstrijden komen niet veel voor en dit zijn wedstrijden die je niet mag missen. Daarnaast kan ons eerste elftal alle steun gebruiken", laat de club weten. Iedereen die mee wil kan voor 5 euro mee. "Wel vragen wij iedereen een oranje-shirt of iets van oranje aan te doen zodat we ook als een hecht collectief zichtbaar aanwezig zijn", vraagt de club. Ook hier kunnen mensen voor meer informatie terecht op de site van de club.