Het was weer TOP gepresenteerd op drukke voetbalavond

Gepubliceerd: Dinsdag 12 juni 2018 07:32

Het was weer TOP gepresenteerd op drukke voetbalavond

OSS - De broers Joost en Roel Kuilder presenteerden maandagavond in het Frans Heesen Stadion hun boek Het was weer TOP. Dat deden ze tijdens een drukbezochte avond van voetbalcafé Over de Vleugels met bijzondere gasten.

Over de Vleugels, een initiatief van Bibliotheek Oss, had met Jupiler League-expert Lars van Velsum en clubiconen Raymond Koopman en Marcel van der Sloot verschillende gasten uitgenodigd. Van Velsum had het over de benaderbaarheid van de competitie. "Ik Fortnite weleens met Richard van der Venne, bijvoorbeeld. Of met Kai Sierhuis van Jong Ajax. Dan vind ik mezelf ineens terug in een spelletje met allemaal voetballers. Dan doet de keeper van MVV opeens ook mee, bijvoorbeeld."

Voor Raymond Koopman, speler met de meeste wedstrijden van TOP Oss, was het een prettige terugkeer in het stadion. Hij werd bij binnenkomst al geconfronteerd met een muurgrote foto van hemzelf. "Daar moet ik wel even een fotootje van maken, kan ik weer pronken in Zeist", lachte hij. Zijn hoogtepunt bij TOP Oss? "Tien jaar bij TOP", zei hij.

Tenslotte was Marcel van der Sloot de laatste gast. Hij vergeleek TOP Oss met een goede vriend. "Als ze slecht over jouw beste vriend praten, kom je ook voor ze op. Wij zijn hier ook met topsport bezig en professionals." Hij was al speler, aanvoerder, hoofd-scouting en nu assistent-trainer. Wanneer zien we hem terug in de dug-out? "2023", zei hij lachend.

Boek
Daarna was het tijd voor de boekpresentatie. "Het is altijd fijn om met mensen te werken die er verstand van hebben", begon Joost Kuilder. Om eraan toe te voegen: "Maar helaas hebben we dat allebei niet." Het eerste boek ging naar de moeder van het tweetal. "Onze allergrootste fan", zei Kuilder.