Heren MHC Oss gelijk in topper, nipt verlies voor dames

Gepubliceerd: Maandag 05 november 2018 07:39

Heren MHC Oss gelijk in topper, nipt verlies voor dames

OSS - De heren van MHC Oss hebben de topper in de eerste klasse tegen HOD niet kunnen winnen. De dames van de hockeyclub verloren in de Overgangsklasse van Zwolle.

MHC Oss en HOD maakten er een spannende wedstrijd van, maar er kwam geen winnaar. Na het laatste fluitsignaal stond er 2-2 op het bord. MHC Oss blijft zodoende derde in de eerste klasse. Komende week staat er weer een topper op het programma, dan komt koploper Berkel Enschot naar Oss toe.

De dames waren dichtbij een puntje in de Overgangsklasse, maar de hekkensluiter verloor nipt. Zwolle was in Oss met 1-2 te sterk voor de dames. Aankomende zondag staat er ook voor de dames een kraker op het programma. Helmond, dat twee plekjes en drie punten boven MHC Oss staat, komt dan naar De Rusheuvel toe.