Handballers Olympia zetten kampioenschap in de wacht

Gepubliceerd: Maandag 07 januari 2019 09:30

Handballers Olympia zetten kampioenschap in de wacht

OSS – De handballers van Olympia’89/DOS’80 hebben zaterdagavond dik verloren van koploper WHC-Hercules. Dit betekent dat de droom om kampioen te worden even in de ijskast moet.

De Ossenaren hadden zaterdagavond in de eigen Mondriaanhal gelijk in punten kunnen komen met WHC-Hercules. Maar al na vijf minuten liepen de tegenstanders uit naar 2-9. Olympia wist ze niet meer bij te houden en dus gingen ze de rust in met 8-17. De Osse ploeg onder leiding van Frans van Erp verloor de wedstrijd uiteindelijk met 20-32.

Thriller verwacht
Beide teams waren voorafgaand zeer aan elkaar gewaagd. Vanwege de vorige wedstrijd die eindigde op 33-33, werd nu ook een thriller verwacht, maar deze voorspelling kwam niet uit. Omdat ook Aalsmeer 3 verloor en Havas gelijkspeelde, blijven de rood-zwarten gedeeld tweede.