Hakan Zatsan (43) is het slachtoffer van de schietpartij, is geen bekende van politie

Gepubliceerd: Maandag 11 februari 2019 13:32

Hakan Zatsan (43) is het slachtoffer van de schietpartij, is geen bekende van politie

OSS – Het slachtoffer van de schietpartij maandagochtend in de Anna Bijnsstraat in Oss is de 43-jarige Hakan Zatsan. Hij is geen bekende van de politie, zo laat de politie weten. Zatsan was eigenaar van een reinigingsbedrijf.

De man werd neergeschoten op een parkeerplaats in zijn straat en overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Er werden meerdere knallen gehoord. De recherche doet onderzoek naar de achtergronden van het slachtoffer en kijkt daarbij ook naar mogelijke conflicten die een verklaring kunnen geven voor wat er is gebeurd. 


Het schoolbestuur van SAAM heeft de hulp ingeroepen van de GGD voor leerlingen van scholen die iets hebben meegekregen van het incident. De betreffende straat wordt door veel scholieren als fietsroute gebruikt. Zij krijgen desgewenst professionele begeleiding, zegt Sandra Beuving van SAAM. Ook aan de ouders is informatie verstrekt over wat ze het beste kunnen doen als kinderen thuis nog met vragen komen over wat er is gebeurd.

De politie is nog volop bezig met het onderzoek en richt zich vooral op mensen uit de buurt die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Zo is er sprake van een auto met zeker één inzittende die is weggereden na de schietpartij. Mensen die meer weten kunnen bellen naar 0900-8844 en anoniem naar 0800-7000. De politie is ook op zoek naar camerabeelden.

Deel deze pagina: