Ha Deejers uitgereikt tijdens Nieuwjaarsreceptie Heeswijk-Dinther

Gepubliceerd: Donderdag 10 januari 2019 22:02

Ha Deejers uitgereikt tijdens Nieuwjaarsreceptie Heeswijk-Dinther

HEESWIJK-DINTHER - Ilse Brekelmans is vanavond tijdens de Nieuwjaarsreceptie in Heeswijk-Dinther uitgeroepen tot 'jonge actieve Ha Deejer van 2018'. De titel 'actieve Ha Deejer 2018' ging naar Harry van de Ven.

Met de 'actieve Ha Deejer' worden inwoners in het zonnetje gezet voor hun vrijwillige inzet voor de gemeenschap.

Ilse Brekelmans is als vrijwilliger actief bij de voetbalclub Heeswijk, het Oranjecomité en stichting sociaal cultureel Willibrordcentrum. Harry van de Ven is seniorenadviseur en penningmeester bij de KBO. Ook zet hij zich in voor de parochie H. Augustinus.

De waarderingsprijzen werden uitgereikt op een drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst van Actief Burgerschap en Stichting Dorpsnieuws in cultureel centrum Servaes.