Goedkope rijbewijskeuring senioren in Oss.

wo 19 dec

Goedkope rijbewijskeuring senioren in Oss.

GOEDKOPE RIJBEWIJSKEURING SENIOREN IN OSS
OSS - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 6 en 19 december, 3 januari en vervolgens twee keer per maand in het Wijkcentrum De Bonte Hoef, De Vlasakkers 9.
Informatie en een afspraak maken:
Bent u lid van de thuiszorg dan neemt u contact op met Vivent, telefoon: 0900-5152535.
Bent u geen lid dan belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911.
Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl.

Tarieven t/m december 2018 (incl. BTW): 75+ B/E € 42,50, medisch € 59,50, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 59,50.
Leden van Vivent en/of CNV/FNV/ouderenbonden krijgen € 7,50 korting op de 75+ B/E en medisch, C/D/E en Taxipas krijgen € 4,50 korting.

Tarieven per januari 2019 (incl. BTW): 75+ B/E € 45,00, medisch € 65,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 65,00.
Leden van Vivent en/of CNV/FNV/ouderenbonden krijgen € 10,00 korting op bovenstaande prijzen.

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).
U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Binnen een week krijgt u het Keuringsverslag dat de arts moet invullen per post of via de mail toegestuurd van het CBR.

De verwerking en beoordeling van de Gezondheidsverklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.