Geffenaar Hans Hoeben overleden

Gepubliceerd: Vrijdag 08 februari 2019 12:37

Geffenaar Hans Hoeben overleden

GEFFEN – Hans Hoeben, die begin dit jaar terugtrad als voorzitter van de Dorpsraad Geffen, is op 62-jarige leeftijd overleden. Begin dit jaar nam hij per direct afscheid nadat hij te horen had gekregen dat hij ongeneeslijk ziek was.

Hans Hoeben was vijf jaar voorzitter van de Dorpsraad Geffen. In 2016 werd hij verkozen tot Geffenaar van het Jaar.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau
Zijn inzet voor de leefbaarheid in Geffen onder andere voor muziekvereniging WIK en de restauratiecommissie van de Heilige Maria Magdalena kerk en rol als bruggenbouwer werden op 19 januari nog beloond met een koninklijke onderscheiding. Burgemeester Wobine Buijs overhandigde hem thuis de Ridderorde van Oranje-Nassau. Fanfare WIK was bij die uitreiking aanwezig voor een muzikaal eerbetoon.

Hans Hoeben overleed in de nacht van donderdag op vrijdag.

Lees ook:
Voorzitter Hoeben van dorpsraad Geffen treedt terug vanwege ziekte