Geert Grosfeld beloond met ‘Zilveren Willibrordus’

Gepubliceerd: Vrijdag 04 januari 2019 23:17

Geert Grosfeld beloond met ‘Zilveren Willibrordus’

BERGHEM - Tijdens de nieuwjaarsontmoeting van de dorpsraad Berghem in de Berchplaets is Geert Grosfeld vrijdagavond beloond met de onderscheiding ‘De Zilveren Willibrordus’.

De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een vrijwilliger die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor het maatschappelijk leven in Berghem. Geert Grosfeld is onderwijzer en werd later hoofd van de school Het Molenveld.

Daarnaast is hij al jarenlang actief als regisseur bij de toneelgroepen Amicitia en Hoessenbosch. Hij begeleidt ook de toneelgroep van ouderenvereniging De Herfstzon en vertolkte verder de rol van Sinterklaas.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst gaven de toneelgroepen voor deze gelegenheid gezamenlijk een optreden.

(foto's: Bert Akkermans)