Geen Kermisfeesten: organisatie last evenement af na uitspraak rechter

Gepubliceerd: Vrijdag 10 augustus 2018 22:38

Geen Kermisfeesten: organisatie last evenement af na uitspraak rechter

OSS - De Osse Kermisfeesten zijn afgelast. De organisatie vindt 'kermisfeesten zonder muziek ondenkbaar', laat ze in een reactie weten.

Vandaag besloot de rechter in een spoedzitting dat de Kermisfeesten in Oss zonder muziek gehouden zouden moeten worden. De organisatie (horeca en Partycrew) gaven aan pas maandag te willen reageren, maar laten plots vrijdagavond iets weten. 'Hoewel wij natuurlijk balen van de uitslag respecteren wij het Nederlandse rechtssysteem en zullen wij ons dan ook neerleggen bij de uitspraak van de rechter. Echter zijn de kermisfeesten zonder muziek op straat in onze ogen ondenkbaar', schrijft Remy van der Kwartel van Partycrew. 'Met pijn in ons hart hebben wij dan ook besloten om de buitenfeesten in de huidige vorm volledig te annuleren. Als gevolg hiervan zullen er geen festiviteiten plaatsvinden op de Eikenboomgaard tijdens de aanstaande kermis.'

Volgens de organisatie zullen de individuele ondernemers het publiek verwelkomen in de bestaande faciliteiten. De komende periode maken zij de invulling bekend op de Facebook pagina's van H32, La Colline en Het Lokaal. Het binnenprogramma bij laatstgenoemde gelegenheid gaat door. Voor meer informatie verwijzen de organisatoren door naar www.eventsinoss.nl.

Deel deze pagina: