Formule 1 Show in de Lievekamp.

Formule 1 Show in de Lievekamp.

di 19 mrt


Formule 1 Show in de Lievekamp.

Succesvolle Formule 1 Show terug in theater De Lievekamp.
 
OSS – Op dinsdag 19 maart 2019 keert de ‘Formule 1 Show’ terug naar theater De Lievekamp. De presentatie van deze show is wederom in handen van tv-commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij. Gezamenlijk trakteren zij het publiek op een groot aantal verhalen en anekdotes over de autosport. De uitvoering van afgelopen seizoen was binnen een mum van tijd uitverkocht. Op veler verzoek komt het duo opnieuw naar Oss met een herhaling van deze show.
Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. En dat mede dankzij Max Verstappen die in 2016 als eerste Nederlander een Grand Prix won. Televisiecommentator Olav Mol en verslaggever Jack Plooij staan deze avond voor de tweede keer op het toneel van De Lievekamp om hun passie te delen.
Olav Mol
Veel Nederlandse Formule 1 fans kunnen zich geen wedstrijd voorstellen zonder het karakteristieke commentaar van Olav Mol. Hij maakte zijn debuut als Formule 1 commentator in dienst van de NOS tijdens de Grote Prijs van Monaco in 1991. Sindsdien was hij te horen bij SBS6, RTL, Sport1 en Ziggo Sport. In 2016 werd Olav Mol onderscheiden met de Theo Koomen Award voor het beste sportcommentaar van het jaar. Hij kreeg de prijs voor zijn legendarische tv-verslag van de overwinning van Max Verstappen in de Grand Prix van Spanje.
Jack Plooij geeft als reporter live-updates uit de pitstraat en interviewt de coureurs. Olav Mol vroeg hem ooit of hij 'pitspion' wilde zijn. Plooij werkte samen met Mol zeven jaar voor RTL. Gezamenlijk verhuisden zij naar SBS 6 en maakten de eerste Red Bull Flugtag, de Red Bull Zeepkistenrace en de Strandrace.
Kaartverkoop
Toegangskaarten voor de ‘Formule 1 Show’ op dinsdag 19 maart 2019 om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, kunnen voor € 25,00 * worden gereserveerd via de Theaterkassa – (0412) 64 89 22 - of via www.lievekamp.nl.
 
* Excl. € 1,25 ticketfee
 

Gerelateerde agendaitems

Carnaparty. vr 22 feb
Kidscarnabal. za 23 feb
Film, Werk ohne Autor. zo 24 feb t/m di 26 feb
Cursus AED. di 26 feb
Film, Schapenheld. wo 27 feb t/m do 28 feb
Osse Carnaval 2019. vr 01 mrt t/m di 05 mrt
Jeugd Carnaval. vr 01 mrt t/m di 05 mrt
Coming Fout! za 02 mrt
Carnaparty. vr 22 feb