Fatih Kamaci weg bij Gümüshanespor en vindt bijzondere club

Gepubliceerd: Woensdag 09 januari 2019 12:57

Fatih Kamaci weg bij Gümüshanespor en vindt bijzondere club

OSS - Fatih Kamaci verruilde in de zomer TOP Oss voor het Turkse Gümüshanespor maar inmiddels heeft hij die club ook verlaten. Kamaci gaat nu voor een andere Turkse club spelen: Kahramanmarasspor.

Gümüshanespor kampt met financiële problemen en op dit moment spelen ze vooral met jeugdspeler. Kamaci speelde zodoende al heel de maand niet voor de club.

Kamaci was de afgelopen tijd in onderhandeling met twee clubs, maar het werd Kahramanmarasspor. Die club speelt op het derde niveau. Bijzondere aan dit verhaal is dat de ouders van Kamaci uit Kahramanmaras komen. Voor zijn ouders kwam de transfer als een verrassing. "Ik had niks tegen ze gezegd totdat ik had getekend. Ze vinden het helemaal geweldig", vertelt Kamaci.