Expositie Sous-Terre.

Expositie Sous-Terre.

za 24 nov 2018 t/m

zo
20 jan 2019

Expositie Sous-Terre.

Op zondag 25 november 2018 tussen 13.00 uur en 17.00 uur vindt de feestelijke opening plaats van de expositie van Jan van Lokhorst, Jozephine Wortelboer, Amer Bader, Wahdah Mahdi, Mohmmad Aglah, Liseth Visser, Arie Onnink en Tosca van Oorschot.  Op zaterdag 24 november 2018 tussen 13.00 uur en 17.00 uur is de voorbezichtiging. Voor degene die tijdens het openingsweekend verhinderd zijn, de expositie duurt tot en met 20 januari 2019.
 
Jan van Lokhorst en Amerika.  
Zonder de overige exposanten tekort te willen doen, wil de galerie de kunstschilder Jan van Lokhorst  extra aandacht geven. Voor de insiders is bekend dat de galerie al ruim 20 jaar actief is op de Amerikaanse markt. Jan van Lokhorst is één van de kunstenaars waarmee de galerie veel succes heeft. Zijn werk wordt in Amerika vergeleken met het (abstract) expressionisme van met name Willem de Kooning maar ook met de COBRA kunstenaars. Als je wordt vergeleken met deze topkunstenaars, dan is dat uiteraard een groot compliment. Het werk van Jan vertoont weliswaar verwantschap met deze kunstenaars, maar toch is zijn werk lyrischer. Na een periode van tamelijk abstract met ‘ figuur/ composities ‘ als onderwerp zijn er de laatste jaren steeds meer mensfiguren, muzikanten en vooral wilde dieren te herkennen in zijn schilderijen.  
 
Vaste collectie.
Naast de kunstwerken van de exposerende kunstenaars beschikt galerie Sous-Terre over een grote vaste collectie van meer dan 1000 schilderijen en ruim 2000 sculpturen van door haar vertegenwoordigde kunstenaars. Deze kunstwerken worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd in de binnenruimte van 1000 m2 en het beeldenpark van 30.000 m2. Kortom, het is beslist de moeite waard om een bezoek aan deze galerie te brengen.  
 
DE KUNSTUITLEEN VAN SOUS-TERRE: BIJNA TE MOOI OM WAAR TE ZIJN
Kunst lenen was nog nooit zo makkelijk en goedkoop. Bij Sous-Terre betaalt u geen huur, maar spaart u 1% per maand over de waarde van het kunstwerk dat u leent. Uw volledige inleg wordt een spaarbedrag, dat u op ieder moment vrij kunt besteden in onze galerie. U kunt net zoveel werken in bruikleen krijgen als u wilt en u kunt onbeperkt wisselen. Omdat u tijdens de leenperiode tot het moment dat u tot aankoop overgaat geen huur hoeft te betalen, hebt u de kunstwerken in feite gratis in huis gehad. Medewerkers van Sous-Terre krijgen wel eens de vraag: wat zit hier achter?  
Het antwoord is: niets. Sous-Terre beschouwt de kunstuitleen als een investering in de toekomst. Door geen huur te vragen stellen zij hun klanten in staat laagdrempelig in te stappen bij het kopen van kunst. De extra moeite hebben zij er graag voor over.
 
Webshop.
Via www.kunstwebwinkel.com of www.galerie-sous-terre.nl kunt u de hele collectie van galerie Sous-Terre 24 uur per dag online bekijken en bestellen.
 
Overige informatie.
De galerie is gevestigd aan de Batterijstraat 23a te Lithoijen ( gem. Oss ) en is van vrijdag t/m zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend. Van maandag tot en met donderdag op afspraak ( 0412-482159 / info@galerie-sous-terre.nl ). Voor meer informatie: www.galerie-sous-terre.nl
 

Gerelateerde agendaitems

Film, Girl. zo 09 dec t/m di 11 dec
Soof de Musical. vr 14 dec t/m za 15 dec
Remix. za 15 dec
Film, Liebe in den Gängen. zo 16 dec t/m di 18 dec
Jan Smit. ma 17 dec
Film, Girl. zo 09 dec t/m di 11 dec