Expositie ‘Gastexpositie’.

zo
17 mrt

Expositie ‘Gastexpositie’.

De Stichting Kunst en Cultuur Oss, K26, nodigt u graag uit voor de expositie ‘Gastexpositie’.
In deze expositie presenteren twee leden van K26 zich; Annet Theunissen en Annie Meussen. Zij hebben Jenny Derksen en Maria van Ewijk uitgenodigd om hun expositie-gast te zijn.
Annie: laat vier verschillende werkstijlen zien. Verborgen figuren, illustraties, ‘Geliefd en onvervangbaar’ en keramische bolfiguren.
Annet: portret- en modelstudie en haar fascinatie voor het landschap van gezichtsen lichaamsuitdrukking.
Jenny: polyester figuren, gemaakt van glasvezelmatjes en hars en afgewerkt met 2-componentenlak. Veelkleurig om de wereld vrolijker te maken.
Maria: ruimtelijk werk met diverse materialen, vaak voor land-art-projecten.
De expositie loopt van 31 januari t/m 17 maart 2019.
De officiële opening is op zondag 3 februari om 15.00 uur.
K26 is open van donderdag t/m zondag van 13.00 – 17.00 uur.
Op zondag 24 februari is in K26 de presentatie van het boek van Annie Meussen (illustraties) en Netty Gebbing (schrijfster) ‘Vlieg op Zonna’.
Het boek wordt gepresenteerd en er zal een vertelvoorstelling zijn met het verhaal uit het boek. Een sprookjesachtig verhaal over vriendschap, trouw en vooral het vinden van jezelf.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Aanvang 14.30, entree gratis.