Eigenaren JR Fashion na ramkraak: ‘We kwamen in een enorme ravage terecht, de hele winkel is leeg’

Gepubliceerd: Dinsdag 05 februari 2019 13:57

Eigenaren JR Fashion na ramkraak: ‘We kwamen in een enorme ravage terecht, de hele winkel is leeg’

HEESCH – De eigenaren van modezaak JR Fashion in Heesch zijn flink geschrokken na de ramkraak vannacht. Drie mannen forceerden met een gestolen Volvo de voordeur van het pand en haalden de winkel leeg. De eigenaren plaatsten de beelden op Facebook.

Op beelden is te zien hoe een auto om 4.11 uur de pui van de winkel aan ’t Dorp ramt, vervolgens rennen drie mannen naar binnen. Jahnavi Smits, runt de winkel samen met haar vriend, nam dinsdag de schade op: “De rekken en kozijnen van de winkel liggen eruit en zijn stuk. De hele winkel is leeg, alle kleding is gestolen.” De beelden zetten Smits en de andere eigenaar van JR Fashion op Facebook. “Om mede-ondernemers te waarschuwen dat zoiets echt kan gebeuren. Je denkt absoluut niet dat zoiets je zal overkomen.”

Jahnavi vervolgt: "We kwamen in een enorme ravage terecht, overal lag glas." Toch houdt het de eigenaren niet tegen om door te gaan: "We gaan de winkel nóg succesvoller maken en nóg beter beveiligen. We zijn alweer druk bezig met nieuwe inkopen om de winkel weer gevuld te krijgen. De steun van klanten motiveert ons om door te gaan."

De Volvo bleek gestolen te zijn in Schaijk. De eigenaren van de auto reageerden onder het bericht op Facebook van JR Fashion, want op de beelden is het kenteken van de auto te zien. De drie mannen zouden volgens de winkeleigenaren tussen de 25 en 30 jaar oud zijn en één van hen heeft een flinker postuur.

Deel deze pagina: