Droomloting voor Olympia'89/DOS'80: KRAS/Volendam op bezoek in Oss

Gepubliceerd: Donderdag 31 januari 2019 11:38

Droomloting voor Olympia'89/DOS'80: KRAS/Volendam op bezoek in Oss

OSS - De handballers van Olympia'89/DOS'80 hebben de droomloting die ze wilden in het bekertoernooi. Op 12 februari komt topclub KRAS/Volendam naar Oss toe.

Voor de tweede keer in de geschiedenis van Olympia'89 heeft de selectie de laatste 16 bereikt in de landelijke bekercompetitie. De mannen hoopten al op een loting tegen een team uit de BENE-League en die wens is uitgekomen. Op dinsdag 12 februari om 20.30 uur komt KRAS/Volendam op bezoek in Oss, en kan Olympia zich meten met één van de beste teams uit de Nederlandse competities.

Kaartverkoop
Tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd op zaterdag 2 februari tegen Berdos krijgen vaste supporters de eerste kans om kaarten te reserveren voor deze wedstrijd. Entree voor de bekerwedstrijd tegen Volendam is 5 euro.

Op maandag 4 februari vanaf 10 uur gaat de online kaartverkoop van start op www.olympia89.nl/kaartverkoop.