Driving Miss Daisy.

Driving Miss Daisy.

do 20 dec


Driving Miss Daisy.

Donderdag 20 december 2018 - aanvang 20.15 uur.
Grote Zaal.
 
Driving Miss Daisy.
 
 
Met haar staat van dienst mag actrice Anne Wil Blankers met recht de ‘grande dame’ van het Nederlandse toneel worden genoemd. Dit seizoen speelt zij de hoofdrol in het bekroonde toneelstuk ‘Driving Miss Daisy’. Het is het hartverwarmende verhaal tussen de 72-jarige weduwe Miss Daisy en haar chauffeur (Edwin Jonker). Als de verschillen tussen Miss Daisy en haar chauffeur geleidelijk minder voelbaar worden, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Gezamenlijk proberen zij een weg te vinden tussen vooroordelen, racisme en ouder worden.
 
Entree: € 29,50 eerste rang, € 25,00 tweede rang (exclusief € 1,25 ticketfee)
Voor meer informatie: www.lievekamp.nl
 

Anne Wil Blankers terug op het toneel van De Lievekamp

OSS – De ‘grande dame’ van het Nederlandse toneel, Anne Wil Blankers, gaat terug de theaters in. Dit seizoen speelt zij naast Edwin Jonker en Iwan Walhain in het bekroonde toneelstuk ‘Driving Miss Daisy’. Deze voorstelling is donderdag 20 december te zien in theater De Lievekamp.
 
De film ‘Driving Miss Daisy’ uit 1989 met o.a. Morgan Freeman en Jessica Tandy was een groot succes. Nu is het hartverwarmende verhaal tussen de 72-jarige weduwe Miss Daisy en haar chauffeur ook in de theaters te zien. De pers is lovend met verschillende 5-sterrenrecensies: “Acteerwerk van het hoogste niveau.” “Anne Wil Blankers verbeeldt indrukwekkend de tragiek van het ouder worden.”
 
Het verhaal
‘Driving Miss Daisy’ vertelt het verhaal over de bejaarde Miss Daisy. Ze is een gevaar op de weg en daarom huurt haar zoon speciaal voor zijn moeder een chauffeur in. Zij zit helemaal niet te wachten op iemand die niet alleen qua geloof en afkomst anders is, maar ook qua huidskleur. Als de verschillen tussen Miss Daisy en haar chauffeur geleidelijk minder voelbaar worden, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Gezamenlijk proberen zij een weg te vinden tussen vooroordelen, racisme en ouder worden.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor ‘Driving Miss Daisy’ op donderdag 20 december, aanvang om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, kunnen vanaf € 25,00* worden gereserveerd via de Theaterkassa – (0412) 64 89 22 - of via www.lievekamp.nl.

*excl. € 1,25 ticketfee
 

Gerelateerde agendaitems

Film, Girl. zo 09 dec t/m di 11 dec
Soof de Musical. vr 14 dec t/m za 15 dec
Remix. za 15 dec
Film, Liebe in den Gängen. zo 16 dec t/m di 18 dec
Jan Smit. ma 17 dec
Film, Girl. zo 09 dec t/m di 11 dec