Dorpsraad Geffen rouwt om verlies Hoeben

Gepubliceerd: Vrijdag 08 februari 2019 17:25

Dorpsraad Geffen rouwt om verlies Hoeben

GEFFEN - Dorpsraad Geffen rouwt om de overleden Hans Hoeben. In een reactie op de eigen site prijst en bedankt de raad de oud-voorzitter. Hoeben overleed in de nacht van donderdag op vrijdag.

"Hans heeft zich jarenlang met bevlogenheid ingezet op vele fronten in het Geffense verenigingsleven", schrijft Dorpsraad Geffen. Hoeben was vijf jaar lang voorzitter van Dorpsraad Geffen. "Ook voor de Dorpsraad Geffen is Hans jaren het gezicht geweest als voorzitter en heeft hij intensief en met passie zijn bijdrage voor Geffen geleverd. Hans was in zijn aanwezigheid altijd een vrolijk en toegewijd persoon. Via deze weg willen wij Hans nogmaals danken voor al zijn inzet voor Dorpsraad Geffen. Onze gedachten gaan uit naar de betrokkenen, familie en vrienden. Wij leven intens met hen mee en wensen hen veel kracht bij het verwerken van dit grote verlies."

Hoeben trad begin dit jaar af als voorzitter van Dorpsraad Geffen nadat hij te horen had gekregen ongeneeslijk ziek te zijn. In 2016 werd hij verkozen tot Geffenaar van het Jaar.  Op 19 januari van dit jaar werd hij beloond met een koninklijke onderscheiding. Burgemeester Wobine Buijs overhandigde hem thuis de Ridderorde van Oranje-Nassau. Fanfare WIK was bij die uitreiking aanwezig voor een muzikaal eerbetoon.