Debatavond over Pivot Park.

wo 27 mrt

Debatavond over Pivot Park.

Bibliotheek Oss houdt woensdag 27 maart in samenwerking met Dtv een debatavond over het Pivot Park. Inmiddels is het bijna zeven jaar geleden dat deze campus is geopend. Zijn alle verwachtingen ingelost?
Het Pivot Park is te vinden op de plek waar ooit de onderzoeksafdeling van MSD was gevestigd. Toen die werd gesloten, kwamen in de leegstaande gebouwen jonge bedrijven die speuren naar medicijnen tegen ziektes als Q-koorts en kanker. De verwachting is dat er tegen 2020 zevenhonderd mensen werken.
Tijdens de debatavond komt een groot aantal hoofdrolspelers van toen en nu aan het woord. Met hen is er een gesprek en aansluitend met het publiek een discussie. Gasten zijn onder andere directeur Brigitte Drees van het Pivot Park en wethouder Frank den Brok van de gemeente Oss. Bij Dtv zijn op 18, 19 en 20 maart speciale items te zien over dit onderwerp. Deze dienen als basis voor de debat. Bij aanvang van de avond worden deze items nogmaals vertoond.
De aanvang van de debatavond is 20.00 uur. De entree is gratis.