De DodoShow

Een wekelijks radioprogramma op zondagavond tussen 20.00 en 23.00 uur. Michel van Leuken en Rob van den Broek verrijken jouw zondagavond met de grootste hits en de mooiste nieuwe ontdekkingen. Wij zijn wars van het begrip Format, en draaien gewoon waar we zin in hebben. Vind jij ook dat de radio te veel een eenheidsworst is geworden, dan zit je bij ons goed. Geen genre of stroming is bij ons niet welkom. Rock, Folk, Soul, Blues, House, Dance en Teenypop. Wij draaien het allemaal. Spikspinternieuw of 50 jaar oud, wij maken geen onderscheid. Liefde voor muziek staat voorop. De show bestaat onder andere uit:

Singlebak, een keuze uit onze ruime single verzameling
Kleintje Kunst een greep uit Neerlands cabaret, van Toon Hermans tot Theo Maassen
Like van Leuken of Like van den Broek stem op jouw favoriet
Dodoschijf Een plaat waar wij extra aandacht aan willen geven
Lijst van Bedreigde Plaatsoorten Onze lijst met obscure, vergeten platen en of artiesten
Album van de Week Een plaat waar we elk uur een track van draaien
Boerenweerbericht
• Nieuws uit de regio van de afgelopen week

Vind je drie uur in de week te weinig? Luister dan naar het thema-kanaal van de Dodo-show! 24 uur per dag, 7 dagen per week, de curieuze muziekmix en de in your face radio die je van ons bent gewend, en misschien nog wel hier en daar een leuke verassing. Klik hier voor de stream van Dodo Show Radio.

Natuurlijk vinden we het leuk om van jouw te horen! Heb je voor ons een verzoekplaat, of ben je een artiest met een nieuwe plaat of demo? Of kunnen we iets anders voor je doen ? Laat het ons weten!

Stuur ons een mailtje via info@dodoshow.nl

De DodoShow
Presentator Rob & Michel

Tijdschema

Radiogids
Zondag
20:00 t/m 22:00