Dames Arethusa verliezen spannende strijd in Arnhem

Gepubliceerd: Dinsdag 20 november 2018 07:28

Dames Arethusa verliezen spannende strijd in Arnhem

OSS - De dames van Arethusa hebben hun wedstrijd tegen ENC Arnhem verloren. In een spannende wedstrijd gingen de waterpoloƫrs ten onder met 6-7.

Arethusa begon de wedstrijd ijzersterk met een goede verdediging. Verschillende aanvallen werden met een mooi doelpunt afgemaakt door Jura van der Veen, Chaneequa Kocken en Marian Dekker. Hierdoor eindigde de eerste periode in een voorsprong van 3-1.

De tweede periode hadden de dames van Arethusa een verzwakking in hun spel. De passes waren slordig en verdedigend werd er te veel ruimte weggegeven. Arnhem deed hier hun voordeel mee en zij wisten in de tweede periode op een voorsprong te komen van 3-4.

Na een donderspeech van coach Hans Willemsen, in de rust van de partjes, wisten onze dames terug te knokken in de derde periode. Dit gebeurde onder andere door een vlijmscherpe contra-goal van Martine van Onna. De derde periode eindigde in 5-5.

De vierde periode bleef enorm spannend. Beide ploegen gingen gelijk op, maar Arnhem trok aan het langste eind: 6-7.