Cruyff Courts 6 vs 6 voetbaltoernooi.

Cruyff Courts 6 vs 6 voetbaltoernooi.

vr 22 mrt


Cruyff Courts 6 vs 6 voetbaltoernooi.

Cruyff Courts 6 vs 6 voetbaltoernooi.

 

Op vrijdag 22 maart, donderdag 28 maart en vrijdag 5 april worden de lokale voorrondes van het Cruyff Courts 6 vs 6 kampioenschap gespeeld. Teams bestaande uit kinderen van 10 t/m 12 jaar mogen deelnemen aan het voetbaltoernooi.

 

Op donderdag worden de wedstrijden gespeeld op het Cruyff Court aan de Vijversingel in de Schadewijk. Op beide vrijdagen vinden de voorrondes plaats op het Cruyff Court aan de Brabantstraat. Het Sport Expertise Centrum organiseert deze lokale voorronde. Op 22 en 28 maart zijn de lokale voorrondes op de twee Cruyff Courts en zal er per Cruyff Court een winnaar zijn. Deze winnaars zullen 5 april strijden om winnaar te worden van de gemeente Oss. Deze winnaar zal doorstromen naar de landelijke kwartfinale op 8 mei in Den Bosch.

 

De Johan Cruyff Foundation is initiatiefnemer van het toernooi. Bij alle Cruyff Courts zijn de ‘14 regels van Johan Cruijff’ van kracht. Tijdens het toernooi is de regel ‘Heb respect voor de ander’ het speerpunt. Dit zal kracht worden bijgezet door het gezamenlijk tekenen en uitdragen van de respectvlag, voorafgaand aan het toernooi.

 

Inschrijven is mogelijk van 18 februari t/m 12 maart via www.sport-expertise-centrum.nl. De teams bestaan uit minimaal 6 spelers en dienen onder begeleiding te staan van een docent, coach of ouder.

 

Gerelateerde agendaitems

Osse Halfvastenweekend. za 23 mrt t/m zo 24 mrt
Expositie Madelon la Porte. za 23 mrt t/m zo 24 mrt
Woman at War. zo 24 mrt t/m di 26 mrt