Centrummanager: 'Centrum krijgt positiever imago'

Gepubliceerd: Woensdag 06 december 2017 17:09

Centrummanager: 'Centrum krijgt positiever imago'

OSS - Het Osse centrum meer op de kaart zetten en aandacht voor de wisselende openingstijden van de winkels. Het centrummanagement Oss wil daar volgend jaar naar kijken. De plannen staan in het jaarplan van 2018 dat onlangs is gepresenteerd.

2017 was volgens de Osse centrummanager Jack van Lieshout een goed jaar voor de stad. Er stonden veel evenementen op de agenda en er was ruimte voor andere initiatieven, zoals de herinrichting van sommige straten. Inmiddels is het jaarplan 2018 gepresenteerd door het centrummanagement met daarin enkele aandachtspunten voor volgend jaar. "We willen meer gaan doen aan city branding. De informatie die we nu verspreiden is nog wat versnipperd en het moet iets zijn wat alle Ossenaren interesseert. Daar is een projectgroep voor opgericht."

Openingstijden
Ook de wisselende openingstijden van de winkels zijn een punt van aandacht. Ondernemers in het centrum hanteren hun eigen tijden, maar Van Lieshout ziet graag dat die meer afgestemd worden op elkaar. "Het is lastig om dit samen ruim 300 ondernemers in de stad te doen, maar meer consistentie zou fijn zijn. Ook voor de consument. Zo weet een bezoeker van: dit is wanneer we allemaal open zijn."

Positief
Van Lieshout merkt dat er de afgelopen jaren steeds positiever over het centrum gesproken wordt. "Daar werken we altijd aan. En je merkt dat we nu een meer positief imago krijgen."

Deel deze pagina: