Centrummanagement vraagt mening centrumbezoekers: 'Wat is jullie échte mening?'

Gepubliceerd: Dinsdag 12 maart 2019 14:28

Centrummanagement vraagt mening centrumbezoekers: 'Wat is jullie échte mening?'

OSS - Het Osse Centrummanagement vraagt op Facebook centrumbezoekers om hun mening. Door middel van een enquête hoopt men erachter te komen wat mensen nou echt van het centrum vinden.

"We krijgen vaak reacties op onze berichten hier op Facebook. Heel veel reacties worden letterlijk over getikt van andere bezoekers. Maar wat is nu jullie échte eigen mening? Daar zijn we wel eens benieuwd naar", zegt het Centrummanagement op Facebookpagina Het Osse Centrum. "Daarom hebben we een enquête opgesteld om daar achter te komen. Je kan hier naar vrijheid je éigen mening weergeven. Deze wordt namelijk niet gepubliceerd."

Het Centrummanagement lijkt klaar te zijn met alle negatieve reacties: "Voor deze ene keer zullen we alle reacties op dit bericht verwijderen die gaan over leegstand, grote winkelketens, fietsen in de stad en vroeger was alles beter. De overige reacties blijven gewoon staan. Positiviteit wordt ook gewaardeerd, dan weten we dat we op de goede weg zitten." Klik hier voor de link naar de vragenlijst.

Deel deze pagina: