Business Gala Oss.

Business Gala Oss.

za 16 mrt


Business Gala Oss.

Rabobank Oss Bernheze trotse sponsor van het Business Gala Oss.
Op 16 maart 2019 vindt er een nieuwe editie van het Business Gala Oss plaats. Onder het motto ‘Winning Mood’ worden tijdens dit gala de successen gevierd van het bedrijfsleven in Oss en omgeving. Met als hoogtepunt de verkiezing van Ondernemer en Veelbelovend ondernemer van het jaar. Rabobank Oss Bernheze is trotse partner van dit prachtige event, waar ontmoeten centraal staat.
Op dinsdag 8 januari werd deze verbintenis tussen de Rabobank en het Business Gala Oss officieel bevestigd. Aanwezig waren Jorg Zwaans namens het bestuur van het Business Gala Oss en Peter de Bruin, directievoorzitter van Rabobank Oss Bernheze. “Het Business Gala mag zich al jaren, met recht hét ondernemersevenement van de gemeente Oss noemen. Als Rabobank willen wij daar zeker niet ontbreken”, aldus Peter de Bruin.
“De Rabobank wil naast de ondernemer staan en samen de onderneming sterker maken. Dichtbij de ondernemer en weten wat er speelt en leeft. En wat is er dan mooier om elkaar te ontmoeten tijdens zo’n prachtig event als het Business Gala Oss.” geeft Peter de Bruin aan.
 

Gerelateerde agendaitems

Kidscarnabal. za 23 feb
Film, Werk ohne Autor. zo 24 feb t/m di 26 feb
Cursus AED. di 26 feb
Film, Schapenheld. wo 27 feb t/m do 28 feb
Osse Carnaval 2019. vr 01 mrt t/m di 05 mrt
Jeugd Carnaval. vr 01 mrt t/m di 05 mrt
Coming Fout! za 02 mrt
Dweilmoandag. ma 04 mrt
Kidscarnabal. za 23 feb