Bus ‘doorrijder’ gevonden, man in zaak opgepakt

Gepubliceerd: Dinsdag 09 januari 2018 17:30

Bus ‘doorrijder’ gevonden, man in zaak opgepakt

OSS - Een man uit het Utrechtse Driebergen-Rijsenburg, die vermoedelijk betrokken is geweest bij aanrijding in de nieuwjaarsnacht op de Berghemseweg in Oss, is opgepakt. Dat laat een woordvoerder van de politie weten.

Het bestelbusje werd dinsdagochtend gevonden op een camping in het Gelderse Stroe. De politie kwam op het voertuig op het spoor na aanleiding van een tip. Het busje is in beslag genomen en onderzocht. “Daaruit blijkt dat deze wagen inderdaad is gebruikt bij de aanrijding”, laat de woordvoerder weten.

Of de man uit Driebergen-Rijsenburg de bestuurder van het busje was, is niet duidelijk. Ook is nog niet bekend of hij de eigenaar van de wagen is.

Rol

De man meldde zich dinsdag op het politiebureau. “Er wordt onderzocht of hij betrokken is bij de aanrijding en wat daarbij zijn rol was”, aldus de woordvoerder.

Opgelucht

Bij de aanrijding op de Berghemseweg in Oss raakte een 28-jarige vrouw ernstig gewond. Antoine van den Berg, de vader van het slachtoffer, liet aan Dtv weten gebeld te zijn door de politie met het nieuws. “Ik ben ontzettend opgelucht.”

Deel deze pagina: