Bouke’s Wonderful World of Christmas.

Bouke’s Wonderful World of Christmas.

zo 23 dec


Bouke’s Wonderful World of Christmas.

Zondag 23 december 2018 - aanvang 20.15 uur.
Grote Zaal.
 
Bouke’s Wonderful World of Christmas.
 
Zanger Bouke is geen onbekende voor De Lievekamp. Speciaal voor de kerstdagen stelden zanger Bouke en zijn band een uniek sfeervol programma samen met de allermooiste kerstsongs. Van ‘Lonely This Christmas’ tot ‘Merry Christmas Baby’ en van ‘Driving Home for Christmas’ tot ‘Blue Christmas’. Een geslaagd kerstseizoen begint met deze avondvullende show mét danseressen en natuurlijk een live band. Deze sfeervolle theatershow trok eerder al uitverkochte zalen in Nederland, Duitsland en België.
 
Entree: € 34,50 eerste rang, € 29,50 tweede rang (exclusief € 1,25 ticketfee)
Voor meer informatie: www.lievekamp.nl
 

OSS – Na zijn eerdere succesvolle concerten in De Lievekamp, is zanger Bouke opnieuw te gast in het theater. Dit keer brengt hij een sfeervol kerstprogramma onder de naam ‘Bouke’s Wonderful World of Christmas’. Deze voorstelling is zondag 23 december te zien in theater De Lievekamp.
 
Speciaal voor de kerstdagen stelden zanger Bouke en zijn band een uniek sfeervol programma samen met de allermooiste kerstliedjes. Hits als ‘Lonely This Christmas’, ‘Merry Christmas Baby’, ‘Driving Home for Christmas’ en ‘Blue Christmas’ komen voorbij. Deze succesvolle theatershow trok eerder al uitverkochte zalen in Nederland, Duitsland en België. Samen met danseressen en een liveband zorgt Bouke voor een geslaagde start van het kerstseizoen.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor Bouke’s Wonderful World of Christmas op zondag 23 december, aanvang om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, kunnen vanaf € 29,50* worden gereserveerd via de Theaterkassa – (0412) 64 89 22 - of via www.lievekamp.nl.

*excl. € 1,25 ticketfee
 

Gerelateerde agendaitems

Soof de Musical. vr 14 dec t/m za 15 dec
Remix. za 15 dec
Film, Liebe in den Gängen. zo 16 dec t/m di 18 dec
Jan Smit. ma 17 dec
Noud Bongers. do 20 dec t/m za 22 dec