Bij Chaja theater staat plezier voorop.

Bij Chaja theater staat plezier voorop.

vr 01 feb


Bij Chaja theater staat plezier voorop.

Ervaring is niet nodig, plezier staat voorop.
Bij Chaja theater gaat het er niet om of je toneel kunt spelen. Ervaring met toneel is dan ook niet nodig. Ook hoef je geen teksten uit je hoofd te leren. Verder gaat het er ook niet om je eigen emoties ten gevolge van je ziekte uit te drukken.
Soms speel je levensecht, soms humoristisch of absurd. De ene keer speel je uitbundig, dan weer ernstig of ingetogen. Het geeft afleiding en ontspanning, op een veilige plek in een ontspannen sfeer improviserend toneel spelen, je uit kunt leven, je talent kunt ontdekken en veel kunt lachen. Na afloop ga je opgewekt en vol nieuwe energie weer naar huis.
Chaja theater is op de volgende data: vrijdag 18 januari, 1 en 15 februari. Zie voor de andere data de website. Tijd:  9.30  tot 11.30 met uitloop tot 12.00 uur De contributie bedraagt 45 euro per half jaar, inclusief koffie of thee. Draag gemakkelijke kleding. Regisseur is Wim Wijnakker. De ochtenden zijn in de Groene Engel aan de Kruisstraat 15 in Oss .
Je bent altijd welkom om vrijblijvend een ochtend mee te maken. Het is wel fijn als je dit van tevoren even meldt via 06-81696461, Diny Tiebosch coördinator Chaja theater Spelen voor je Leven.

Gerelateerde agendaitems

Film, Las Herederas. zo 20 jan t/m di 22 jan
Instant Love. do 24 jan
Natuurwandeling Maasland Gilde. vr 25 jan t/m ma 14 jan
Rob & Emiel. za 26 jan
Film, Burning. zo 27 jan t/m di 29 jan