Bernheze bedankt zijn vrijwilligers

Gepubliceerd: Zaterdag 08 december 2018 16:31

Bernheze bedankt zijn vrijwilligers

NISTELRODE – Vrijwilligers uit de gemeente Bernheze werden zaterdagmiddag bedankt voor hun inzet. In Nesterlé in Nistelrode werden zij ontvangen door wethouder Rein van Moorselaar.

In samenwerking met Ons Welzijn werd voor de eerste keer een zogeheten’waarderingsbijeenkomst' gehouden. Zo’n 50 mensen waren naar het cultureel centrum gekomen. De gemeente en Ons Welzijn wilden de vele bewoners bedanken die zich belangeloos inzetten in hun eigen omgeving.

De vrijwilligers kregen onder meer een optreden van zangeres en theatermaker Marie-Christien voorgeschoteld en er was ook een ‘interactief’ gedeelte. De gemeente is van plan om ieder jaar een dergelijke bijeenkomst te houden.

De eerste middag stond in het teken van nieuwe burgerinitiatieven, buurtverenigingen, vrijwilligers uit de parochie, ambassadeurs armoedebestrijding, laaggeletterdheid, de dementievriendelijke gemeente en de kartrekkers van de Talent Centraal groepen.