Avontuur Mbombo bij FC Oss alweer ten einde

Gepubliceerd: Donderdag 11 januari 2018 13:42

Avontuur Mbombo bij FC Oss alweer ten einde

OSS - Yanis Mbombo (23) is alweer vertrokken bij FC Oss. De Belgische spits was op proef bij de Ossenaren, maakte gisteren op zijn eerste training indruk, maar een misverstand zorgt ervoor dat de spits niet in Oss komt voetballen.

Mbombo en zijn zaakwaarnemer gaven bij algemeen directeur Peter Bijvelds een indicatie van wat er volgens Moeskroen én speler zelf nodig was om de voormalig Belgisch jeugdinternational in Oss te kunnen laten spelen. "En gisteren op de training maakte hij meteen een goede indruk op ons. Je kon zien dat hij een hoog niveau gewend was", aldus Bijvelds. "Dus ik nam contact op met Moeskroen om zeker te weten of de indicatie wel klopte. Bleken zij daar heel anders over te denken. En wij lagen heel ver uit elkaar wat dat betreft. Dus, helaas, geen Mbombo."

Versterking
Trainer Klaas Wels gaf donderdag voorafgaand de training aan nog op versterkingen te hopen. "We moeten iedereen binnenboord houden en hopelijk komt er nog wat versterking de komende twee, drie weken. De teamspirit zit goed en in het team weten genoeg spelers te excelleren."

Deel deze pagina: