Audities Oeverloos Theaterroute.

Oeverloos Theaterroute.

23 t/m 27 oktober 2019

Stichting Oss Cultureel

Meld je aan voor de audities van Oeverloos, de Theaterroute van Stichting Oss Cultureel!

Stichting Oss Cultureel bereidt zich voor op de derde editie van het zeer succesvolle Oeverloos. Van 23 t/m 27 oktober 2019 vindt de Theaterroute opnieuw plaats. Startpunt van deze verrassende Theaterroute is deze keer Acropolis in Megen!

Oeverloos meandert langs de Maas en vindt iedere twee jaar plaats op een andere plek langs de dijken van de rivier, die meer dan 40 km lang door Gemeente Oss loopt. Het is een theaterbeleving van zo’n 1,5 uur, voor jong en oud. Met elke editie weer een nieuw op maat geschreven verhaal.

In 2015 en 2017 werd Oeverloos door zo’n 2000 bezoekers bezocht!

Onze Theaterroute staat voor lokaal cultureel talent en lokale verhalen. De gehele voorstelling wordt uitgevoerd door lokale amateurspelers & professionals, onder leiding van professionele theatermakers.

De audities zijn op 13 en 27 maart en voor alle leeftijden. De repetities zijn vanaf 3 april op de woensdagavond in de Acropolis.

Wat moet je precies doen voor de auditie? Door middel van een gezamenlijke spelauditie en een korte zangauditie kun je aan het creatieve team laten zien waar je goed in bent. Zie het niet als een auditie, maar een leerzame avond!

Aanmelden voor de audities kan tot 8 maart via oeverloos@osscultureel.nl

Grijp je kans en wie weet speel jij straks mee in dé theaterbeleving van 2019!