Albert Heijn Burchtplein gaat helemaal op de schop: 'Nadruk veel meer op vers'

Gepubliceerd: Dinsdag 12 maart 2019 09:32

Albert Heijn Burchtplein gaat helemaal op de schop: 'Nadruk veel meer op vers'

OSS - De Albert Heijn aan het Burchtplein in het Osse centrum gaat aan het einde van de maand voor 12 dagen dicht vanwege een verbouwing. De supermarkt wordt grondig aangepakt en de nadruk komt meer te liggen op de versproducten.

Op zaterdag 30 maart sluit de supermarkt om 16.00 uur de deuren. In de twaalf dagen die volgen pakt men de winkel aan. "Het wordt anders van onder tot boven. Van een nieuwe vloer tot een nieuw plafond en alles wat daartussenin zit", vertelt supermarktmanager Olaf Fleuren. De winkel zet voor een deel in op versproducten: "We denken ons daarmee te kunnen onderscheiden ten opzichte van concurrenten, maar ook ten opzichte van online. We leggen de nadruk veel meer op versproducten, het voorste gedeelte van de winkel komt er helemaal van in het teken te staan."


De supermarkt is na de verbouwing een energiezuinige winkel. "Er komt overal ledverlichting en we gaan helemaal van het gas af. De restwarmte van de koelmotoren wordt gebruikt om de winkel te verwarmen", zegt Fleuren. Alle vers- en diepvriesproducten die er op 30 maart 16.00 uur nog zijn, worden niet weggegooid. "We hebben met de Voedselbank afgesproken dat zij dat allemaal op gaan halen."

Deel deze pagina: