4G+H: Ulysses wint nipt, Schadewijk houdt titeldroom in leven

Gepubliceerd: Maandag 16 april 2018 11:27

4G+H: Ulysses wint nipt, Schadewijk houdt titeldroom in leven

MEGEN – Ulysses heeft in de vierde klasse G met het minimale verschil (1-0) gewonnen van Herpinia. Schadewijk won met ruime cijfers op bezoek bij Festilent: 0-3.

Ulysses houdt door de nipte overwinning nog altijd zicht op de titel, het staat tweede op gelijke hoogte met Constantia, maar heeft nog wel een wedstrijd tegoed. OKSV verloor op bezoek bij Siol met 4-0 en blijft hekkensluiter. SDDL kon door de nederlaag van Herpinia een plekje stijgen, maar liet dit na. In eigen huis werd er verloren van DSV met 0-2, waardoor ze op de zevende plaats blijven staan.

In de vierde klasse H blijft FC Schadewijk het goed doen. De Ossenaren behaalden op bezoek bij nummer vier Festilent een knappe 0-3 overwinning. FC Schadewijk blijft zodoende in het spoor van koploper WEC, op vier punten. Cito verloor op eigen veld met 0-1 van Nulandia en zakt naar de twaalfde plek. NLC’03 kende op eigen veld geen problemen met SCMH en stijgt naar de zesde stek. Avesteyn ging op bezoek bij RKKSV en kwam niet verder dan een puntendeling: 1-1.

Deel deze pagina: