3D: Pak slaag voor RKSV Margriet en Ulysses

Gepubliceerd: Maandag 05 november 2018 08:09

3D: Pak slaag voor RKSV Margriet en Ulysses

OSS - RKSV Margriet en Ulysses hebben ruime nederlagen geleden in de derde klasse en voor een van die nederlagen was Nooit Gedacht verantwoordelijk. FC Schadewijk speelde gelijk en pakte een puntje.

Margriet speelde als nummer twee een belangrijke pot bij Vitesse'08 dat de Ossenaren op de hielen zat. Met de rust stond het 2-0 voor de thuisploeg en dat werd in de tweede helft verdubbeld: 4-0. De ploeg van trainer Mark Strik zakt naar de vierde plaats met twaalf punten uit zeven wedstrijden.

Nooit Gedacht pakte drie belangrijke punten door Ulysses te verslaan met 4-0. Ook in Geffen stond het met de rust 2-0. Door de overwinning klimmen de Geffenaren naar de negende plek, Ulysses blijft een na laatste.

Voor FC Schadewijk zat er niet meer in dan een puntje bij RKSV Schijndel. De Ossenaren gingen met een 0-1 voorsprong de rust in, maar na rust werd het nog 1-1. De ploeg van trainer Gaby Kuijpers moet het doen met een elfde plek.