2H: Heeswijk en Margriet knokken zich naar drie punten

Gepubliceerd: Maandag 06 november 2017 08:21

2H: Heeswijk en Margriet knokken zich naar drie punten

HEESWIJK - Heeswijk en RKSV Margriet hebben in de tweede klasse H allebei hard moeten werken voor de drie punten. Prinses Irene moest het met een gelijkspel doen.

Heeswijk kreeg Venhorst op bezoek en het werd een doelpuntenfestijn. De thuisploeg nam een 2-0 voorsprong, zag het 2-1 worden, maar maakte er 3-1 van. De gasten kwamen terug tot 3-3, maar Wouter van Dijke maakte vlak voor tijd uit een strafschop de 4-3.  Heeswijk staat nu zesde.

Margriet
RKSV Margriet boekte de tweede overwinning van het seizoen door bij SSS'18 met 1-2 te winnen en staat nu elfde. Morris Landman en Ramon Verbiesen tekenden voor een 0-2 voorsprong. De thuisploeg kwam nog tot een 1-2, maar verder dan dat lieten de Ossenaren het niet komen. 

Prinses Irene
In Nistelrode kwam Prinses Irene niet verder dan 2-2 tegen het bezoekende BVV. Wibe van Rooij schoot de thuisploeg op 1-0, maar de gasten uit Den Bosch bogen die stand om een in 1-2 voorsprong. In de absolute slotfase maakte Jerin van de Rakt er nog 2-2 van waardoor Prinses Irene nu negende staat.

Deel deze pagina: