25 jaar Oss' betaald voetbal: Raymond Koopman keeper

Gepubliceerd: Vrijdag 30 december 2016 11:39

25 jaar Oss' betaald voetbal: Raymond Koopman keeper

OSS - Supporters van FC Oss hebben Raymond Koopman gekozen als de beste keeper van 25 jaar betaald voetbal in Oss. Koopman keepte van 1991 tot en met 2001 in Oss.

Het was een erg spannende verkiezing. In eerste instantie gingen Koopman en Wilko de Vogt om en om aan de leiding van de poll, maar aan het einde kwam ook Luuk Koopmans nog opzetten. Koopman sloeg beide aanvallen echter af en mag zich dus de beste keeper noemen van de afgelopen 25 jaar. Met 314 wedstrijden is hij recordhouder van de club en het vak van de harde kern op de C-tribune draagt zijn naam.

25 jaar betaald voetbal in Oss
FC Oss en supportersvereniging De Trouwe Oss gaan op zoek naar het all-time elftal van de club. Dit ter ere van het 25ste seizoen betaald voetbal in Oss. Volgende week kiezen de supporters de rechtsback van het elftal.