1C: Zege SV TOP, dikke nederlaag Prinses Irene

Gepubliceerd: Zondag 09 december 2018 19:14

1C: Zege SV TOP, dikke nederlaag Prinses Irene

OSS - SV TOP heeft zich zondag herpakt na de nederlaag van vorige week tegen koploper Juliana’31. In eigen huis werd met 2-0 gewonnen van middenmoter Oirschot Vooruit.

De wedstrijd ging wat later van start omdat de spelersbus van de ploeg uit Oirschot onderweg pech had. Toen de wedstrijd eenmaal begon, was al snel duidelijk dat SV TOP de betere ploeg was. Bij rust was het al 2-0 en dat werd dus ook de eindstand.

Omdat koploper Juliana’31 verrassend twee punten liet liggen bij FC Tilburg zijn de Ossenaren de nummer één op de ranglijst weer tot 1 punt genaderd.

RKSV Prinses Irene uit Nistelrode kwam zondagmiddag ook in actie. De ploeg speelde uit tegen Best Vooruit en ging daar met 4-0 onderuit. De Nistelrodenaren staan voorlaatste op de ranglijst.