'Waarderingsbijeenkomst' voor vrijwilligers Bernheze

Gepubliceerd: Woensdag 05 december 2018 19:49

'Waarderingsbijeenkomst' voor vrijwilligers Bernheze

NISTELRODE – In Nesterlé in Nistelrode worden zaterdag vrijwilligers uit heel Bernheze ontvangen door wethouder Rein van Moorselaar. In samenwerking met Ons Welzijn wordt voor de eerste keer een 'waarderingsbijeenkomst' gehouden.

Dit als dank voor de vele bewoners die zich belangeloos inzetten in hun eigen omgeving. De vrijwilligers krijgen een ontspannen programma voorgeschoteld met onder meer een optreden van zangeres en theatermaker Marie-Christien.

De gemeente is van plan om ieder jaar een dergelijke bijeenkomst te houden. De eerste middag staat in het teken van nieuwe burgerinitiatieven, buurtverenigingen, vrijwilligers uit de parochie, ambassadeurs armoedebestrijding, laaggeletterdheid, de dementievriendelijke gemeente en de kartrekkers van de Talent Centraal groepen.