'Klunen in Oss kon anders en beter'

Gepubliceerd: Woensdag 09 januari 2019 14:35

'Klunen in Oss kon anders en beter'

OSS - Horecaondernemers vonden dat Klunen in Oss anders en beter kon. Daarom hebben ze besloten om de organisatie van het evenement niet meer over te laten aan de Stichting Klunen In Oss.

CV 't Ken Net uitte op Facebook onvrede over het feit dat de Stichting Klunen In Oss (waar 'Knetters' in zitten) aan de kant werd gezet door horecaondernemers in het Osse centrum. De ondernemers gaan nu samen met Partycrew het Klunen in Oss organiseren.

Volgens een van die ondernemers, Pierre Vink, hoeft het besluit geen verrassing te zijn voor de stichting. "We hebben al vaker aangegeven niet tevreden te zijn over hoe de organisatie uit werd gevoerd door de stichting. Dat is niet iets van de afgelopen maanden, maar al van eerdere edities. Dat weten zij ook. We vonden dat het anders en beter kon", zegt hij. Vink wil alleen niet zeggen waar de ondernemers niet tevreden over waren: "Ik vind het niet sjiek om zoiets in de media uit te vechten."
De ondernemer zegt dat er voor de stichting nog wel ruimte was. "We hebben de deur opengelaten, maar de stichting wilde niet meedoen aan deze opzet."

Inmiddels zes kroegen hebben aangegeven hun eigen tocht te organiseren op 10 februari. 't Berghje, De Keijzer, Stamineeke, 't Kaatje en Café Deejay hebben zich verenigd onder de naam 'Vrienden van 't Ken Net'.