'In 2019 of 2020 eerste schop in de grond Heesch-West'

Gepubliceerd: Woensdag 06 december 2017 18:57

'In 2019 of 2020 eerste schop in de grond Heesch-West'

NULAND - Omwonenden en geïnteresseerden waren vanavond in grote getalen naar Hotel Nuland gekomen om de inloopbijeenkomst over Heesch-West te bezoeken. Zij konden daar vragen stellen en op andere manieren informatie krijgen.

De gemeenten Den Bosch, Oss en Bernheze ontwikkelen samen een nieuw bedrijventerrein bij Heesch langs de A59. Het is vooral bestemd voor bedrijven die veel ruimte nodig hebben zoals productiebedrijven, groothandel en logistieke bedrijven. De inloopbijeenkomst begon om 17.30 uur en op dat tijdstip waren al tientallen mensen binnen om vragen te stellen. De avond duurt tot 20.30 uur.

Niet genoeg ruimte
De Bossche wethouder Eric Logister gaf aan dat de komst van het terrein hard nodig is. "We hebben in onze gemeenten niet genoeg ruimte. Landelijk is er de discussie of er niet juist minder bedrijventerreinen moeten komen, maar in onze gemeenten is het niet genoeg." Ook wethouder Rien Wijdeven van de gemeente Bernheze was aanwezig op de avond: "Vanavond proberen we iedereen zo goed mogelijk bij te praten. Er zijn veel vragen en dat is logisch." Volgens Logister is het niet zo dat over een paar maanden de eerste schop in de grond gaat: "Eerst moet alles goed afgerond worden. We hopen in 2019 of 2020 te kunnen beginnen."


Deel deze pagina: