Zwarte Pietenkermis

en lampionnenoptocht

zo 19 nov


Zwarte Pietenkermis

ZWARTE PIETENKERMIS EN LAMPIONNENOPTOCHT
 
Heel lang hoeven de kinderen in Oss niet meer te wachten; als Sinterklaas weer in Nederland is, komt hij meteen al de volgende dag naar Oss. In wijkcentrum D’n Iemhof zijn er heel veel Pieten war je spelletjes mee kunt doen; knutselen, pepernotenraces, kadootjes inpakken en nog veel meer. Met een strippenkaart kun je alle spellen langs. Natuurlijk is Sinterklaas er ook bij, voor de ouders zijn er tientallen mooie fotomomentjes.
 
Op zondagmiddag 19 november is vanaf half vier de zaal open en kunnen de kinderen meteen al de zwarte Pieten een hand geven. Ook komt muziekkapel The Blue Band mooie Sinterklaasliedjes spelen die de kinderen gezellig mee kunnen zingen. Als de middag avond wordt, brengen alle kinderen in een lange lampionnenoptocht door de wijk Sint en de Pieten naar hun logeeradres. In serviceflat Sterrebos is gelukkig weer een slaapkamer gereserveerd voor de Goedheiligman en de Pieten. Na het liedje “Slaap, Sintje, Slaap” zwaait Sint nog één keer en gaat dan een dutje doen. Want hij moet goed uitgerust zijn de komende weken!!!
De entree is € 1,50 voor alle bezoekers, met als extra € 1,50 om zelf een lampion te maken of € 2,50 om een kant en klare lampion te kopen.
 

Gerelateerde agendaitems

Breimiddag zo 19 nov
BluezzControl zo 19 nov
Through the wall zo 19 nov t/m di 21 nov
Film 'Bram Fischer' di 21 nov t/m do 23 nov
Beau Rivage wo 22 nov t/m do 23 nov
Musical Vamos! do 23 nov t/m vr 24 nov
Barbier avond vr 24 nov
The Quartet vr 24 nov
Kenny B vr 24 nov