Vierde nederlaag op rij voor Olympia'89/DOS'80

Gepubliceerd: Zondag 12 november 2017 10:36

Vierde nederlaag op rij voor Olympia'89/DOS'80

OSS - De handballers van Olympia'89/DOS'80 uit Oss blijven in de hoek waar de klappen vallen in de eerste divisie. Zaterdagavond werd de thuiswedstrijd tegen Fiqas Aalsmeer 3 nipt verloren (25-26), de vierde nederlaag op rij.

Na afloop was er wel tevredenheid over het vertoonde spel. De Ossenaren speelden prima en stonden een groot deel van de wedstrijd op voorsprong. De ploeg uit Aalsmeer slaat echter wel vaker toe in de slotfase en nu bleek dat ook weer het geval.

Wout van Iperen ontbrak zaterdag aan Osse kant. Hij werd vervangen door Ben Woolfitt die door het samenwerkingverband nu ook in het rood-zwart speelt. Normaal gesproken komt hij uit voor heren 2, maar zijn invalbeurt in het eerste 'smaakte naar meer', zo laat de ploeg weten.