Van Geffen over DESO: ‘Op elke vereniging gebeurt wel eens wat’

Gepubliceerd: Dinsdag 14 november 2017 17:07

Van Geffen over DESO: ‘Op elke vereniging gebeurt wel eens wat’

OSS - “Op elke vereniging gebeurt wel eens wat”, reageert wethouder Kees van Geffen op de vechtpartij bij voetbalcub DESO. Het mogelijke verdwijnen van de club zou te maken hebben met de vechtpartij.

Hoewel de bal volgens Van Geffen nu bij Deso en de KNVB ligt, heeft de wethouder wel zijn hulp aangeboden: “De KNVB doet nu onderzoek. Als we kunnen helpen dan doen we dat graag. Voor het overige hebben we geen rol en wachten we af.”

Als Deso straks niet meer op sportpark de Rusheuvel te vinden is, verwacht de wethouder niet dat daar een groot gat zal ontstaan. “Als DESO verdwijnt, wil dat niet zeggen dat voetballers ook verdwijnen. Volgens mij is de impact op het gebruik van de velden niet zo groot.”