Sinterklaasfeest in Wijkcentrum Schadewijk

zo 19 nov

Sinterklaasfeest in Wijkcentrum Schadewijk

Zondag 19 november organiseert Sinterklaascentrale Oss i.s.m. Wijkstichting en wijkcentrum Schadewijk de gezelligste Sinterklaasmiddag van de regio! Het Sinterklaasfeest vindt plaats tussen 14.00 en 17.00 uur in Wijkcentrum Schadewijk, Leeuwerikstraat 2 in Oss.

Om 14.00 uur start de middag met de intocht van Sinterklaas. Iedereen kan verzamelen in de Havikstraat waar Sinterklaas wordt opgehaald van zijn logeeradres.
In een gezellige en muzikale optocht onder begeleiding van het Osse dweilorkest The Blue Band lopen de kinderen met Sinterklaas en alle Pieten naar het wijkcentrum.
Daar is de rest van de middag onder begeleiding van vele Zwarte Pieten een Pietendisco en een estafette waarbij de kinderen een Pietendiploma kunnen halen.
Entree is gratis.

Meer informatie via: www.wijkstichtingschadewijk.nl/sinterklaasfeest
info@wijkstichtingschadewijk.nl | 06-48 31 15 85

Zondag 19 november 2017 | 14.00-17.00 uur | Leeuwerikstraat 2, Oss | gratis entree