Sint komt weer naar Oss!

Sint komt weer naar Oss!

za 25 nov


Sint komt weer naar Oss!

Sint komt weer naar Oss!
Centrum Oss
Aanvang: 13.00 uur
Om 13.00 uur aankomst in de haven van Oss en om 14.15 uur aankomst op parkeerterrein De Wal in het centrum van Oss. Omdat wij een kleurrijke gemeente zijn, hopen wij dat iedereen zo kleurrijk gekleed mogelijk de Sint komt verwelkomen! Benieuwd naar het programma? Vanaf 12:30 uur kunnen de kinderen met hun papa’s, mama’s, opa’s en oma’s al komen zingen aan de kade. Zing zo hard als je kunt, dan weet Sint de weg naar de haven in Oss. De koets zal op een gegeven moment vertrekken richting het podium op parkeerterrein De Wal. Sint en zijn Pieten worden daar rond 14:15 uur verwacht, maar vanaf 13.30 uur speelt de speciale Sinterklaasband van Peter van Aar al liedjes vol kleur!
 

HOERA……….Sinterklaas komt naar Oss en alle kinderen zijn in de wolken!!
Zaterdag 25 november hoopt de Goedheiligman met zijn pakjesboot
om 13:00 uur af te meren aan de Waalkade ( ingang bij Bouwbedrijf Hendriks - Dome-X). Voordat de Sint aankomt, is er al gezelligheid met muziek.
We willen Sinterklaas dit jaar extra verrassen. Natuurlijk willen we de Sint op een geweldige manier onthalen en dat kan alleen maar als er ook héél veel kinderen bij zijn.
Het thema van 2017 is: “Wij zijn in de wolken”. We willen Sint laten zien dat het Sinterklaasfeest in Oss voor alle kinderen is en dat alle kinderen in de wolken zijn als de Sint in Oss komt. Om te zorgen dat heel veel kinderen kunnen genieten van pepernoten heeft Sinterklaas dit jaar een speciale Gluten-Piet gestuurd met glutenvrije pepernoten.
De Sint wordt ontvangen door burgemeester Wobine Buis en jeugdburgemeester Thymen van Erp en de jeugdwethouders, waarna zij samen, in de koets van Sinterklaas vertrekken richting het centrum.
Je kunt de koets ook dit jaar weer volgen naar het centrum in een echte huifkar!
Vanaf 12:30 uur kunnen de kinderen met hun papa’s, mama’s, opa’s en oma’s al komen zingen aan de kade, zodat hij de weg weet naar de haven in Oss.
Nadat we de Sint verwelkomd hebben, maakt hij met zijn rijtuig een feestelijke tocht naar het Osse centrum. Ook daar zullen heel veel kinderen op hem wachten.
Sinterklaas wordt in het centrum ontvangen op het podium wat staat op het parkeerterrein De Wal.
Sint en zijn Pieten worden daar rond 14:15 uur verwacht, maar vanaf 13.30 uur is er de speciale Sinterklaasband van Peter van Aar.
Nu maar hopen dat er deze keer geen rare dingen gebeuren.
 

Gerelateerde agendaitems

Breimiddag zo 19 nov
BluezzControl zo 19 nov
Through the wall zo 19 nov t/m di 21 nov
Film 'Bram Fischer' di 21 nov t/m do 23 nov
Beau Rivage wo 22 nov t/m do 23 nov
Musical Vamos! do 23 nov t/m vr 24 nov
Barbier avond vr 24 nov
The Quartet vr 24 nov
Kenny B vr 24 nov