Schappen Albert Heijn Berghem vanaf maandag weer aangevuld

Zaterdag 09 september 2017 22:48

Schappen Albert Heijn Berghem vanaf maandag weer aangevuld

BERGHEM - Albert Heijn Berghem zal vanaf aankomende maandag weer bevoorraad worden. Het team van de supermarkt in Berghem verwacht dat de schappen dinsdag weer helemaal gevuld zullen zijn.

Albert Heijn leverde ruim twee weken geen producten meer aan de vestiging in Berghem. De reden zou een betalingsachterstand zijn van franchiser Gerrit van Noort. Ook de vestiging van Van Noort in Leiden werd niet meer bevoorraad.

Kort geding
Van Noort stapte daarom naar de rechter. Afgelopen week besloot de rechtbank in een kort geding  om nog geen uitspraak te doen, maar droeg beide partijen op het conflict onderling op te lossen.

De gesprekken van afgelopen week tussen supermarktconcern Albert Heijn en Van Noort hebben vruchten afgeworpen. Zowel de vestiging in Berghem als de Leidse vestiging krijgen vanaf maandag weer producten geleverd.

Excuses
Het team van Albert Heijn Berghem biedt haar klanten excuses aan voor het ongemak op Facebook: "Nogmaals onze welgemeende excuses voor de afgelopen weken en hartelijk dank voor de lieve steunbetuigingen en het vertrouwen."

Deel deze pagina: