ROC'ers krijgen Masterclass van chef-kok in Cordial

Gepubliceerd: Dinsdag 07 november 2017 18:20

ROC'ers krijgen Masterclass van chef-kok in Cordial

OSS – Leerlingen van ROC de Leijgraaf kregen vandaag een masterclass van chef-kok Joost Verhoeven van restaurant Cordial in Oss. De masterclass werd georganiseerd in aanloop naar het nieuwjaarsconcert van de Lions Club Oss.

Tijdens de masterclass kregen de leerlingen uitleg over het bereiden van de gerechten die gaan ze vervolgens ook maken voor het diner voorafgaande aan het concert. Dinsdag leerden de leerlingen onder meer hoe ze tonijn-tartaar, krabsalade met miso-pasta, koriander en borage moesten maken.

Vrijdag 12 januari start om 20.15 uur het concert in de aula van de ROC De Leijgraaf in Oss. Dit keer kunnen de bezoekers kijken naar optredens van de finalisten van Guts and Glory, de talentenjacht van De Lievekamp, de Osse zangeres Nikenia en Loïs Lane. De gehele avond wordt begeleid door eXpats Big Showband. De presentatie is in handen van Sanne van Bergen en Julian Kouters.

Voorzitter Ton Kemkens van de Lions Club Oss Nieuwjaarscommissie; ”Dit concert is in bijna 30 jaar uitgegroeid tot hét nieuwjaars-evenement van Oss. Onze bezoekers grijpen de gelegenheid aan om onder het genot van een glas champagne en enkele hapjes elkaar de beste wensen voor het zojuist begonnen jaar toe te dichten”, aldus Kemkens.