Record Store Day Oss met livemuziek en exclusieve EP Robin Borneman

Gepubliceerd: Vrijdag 21 april 2017 08:18

Record Store Day Oss met livemuziek en exclusieve EP Robin Borneman

OSS – De 3FM Serious Talents Call It Off en Orange Skyline treden zaterdag op bij de CD Kiosk in Oss. Ook komt de EP uit van de Oss singer-songwriter Robin Borneman uit. Dat allemaal in het kader van Record Store Day.

Op deze dag wordt wereldwijd de kunst van muziek in de onafhankelijke platenzaak gevierd met instore optredens en exclusieve releases die alleen zaterdag verkrijgbaar zijn.
 
Osse singer-songwriter Robin Borneman
Een van die exclusieve releases is de EP Caught On Tape van Robin Borneman uit Oss. Daarop staan vier live-opnames die hij met zijn band heeft opgenomen in de Moon Music Studios. Bijzonder is de nieuwe song ‘Woebegone Blues’ dat ook op het album ‘Folklore II’ zal staan dat in het najaar verschijnt.

Programma
Het live-programma bij de CD Kiosk in de Schakel in Oss begint om 11.00 uur met Call It Off. Deze poppunkband stond onlangs nog op Paaspop. Om 14.30 uur treedt de gitaarband Canshaker Pi op, om 16.00 uur gevolgd door Broken Brass Ensemble. Orange Skyline, ook een 3FM Serious Talent, sluit Record Store Day in Oss om 17.00 uur af.

Deel deze pagina: